Hardloopanalyse, advies , training

Currex 5D Hardloopanalyse

Currex 5D Hardloopanalyse

 

 

Ben je geen sporter, maar moet je wel revalideren? Ben je hardloper en wil je je persoonlijk record verbeteren? Of wil je vervelende blessures voorkomen?

Dan kan Praktijk Aan de Dijk je nog beter helpen. Met ons nieuwe Currex 5D Lab heb je supersnel resultaat, want na slechts 60 seconden op de loopband is er al een uitgebreide analyse en weet je waar je aan toe bent.

 

 

 

Andere voordelen:

Er zijn geen markers nodig, je hoeft dus geen plakkers op je lichaam;
Het systeem meet je lichaamsverhoudingen met 5-D camera’s die jou op de loopband  in stand en (hard)lopend haarscherp en snel in beeld brengen;
Het computerprogramma maakt vervolgens een analyse van je bewegingen;
Plus een gedegen rapportage met advies voor optimale prestaties en tips om blessures te voorkomen. De rapportage en het filmpje krijg je meteen per mail toegezonden.

 

 

Dit is de nieuwe standaard loopanalyse!

Wat kan Currex 5-D Lab voor je betekenen? Je weet sneller waar je aan toe bent en het ondersteunt professionals bij het stellen van hun diagnose.
De fysiotherapeut: Beoordelen van de looptechniek en revalidatie na ziekte/operaties/ blessures.
De (podoloog/orthopedisch schoenmaker):  Aanmeten steunzolen/orthopedisch schoeisel en de effecten hiervan.
De orthopedisch chirurg: Beoordelen noodzaak voor plaatsen heup en knieprothesen.
De orthopedisch instrumentmaker: Aanmeten en uitlijnen van boven en onderbeen prothesen
De sportschoenenwinkel: Aanmeten type/ merk sportschoen.

 

 

 

Zeer betaalbaar!

Fysiotherapeut Ruud Kayk van Praktijk Aan de Dijk heeft hoge verwachtingen van de nieuwe uitvinding. ,,Met dit systeem kunnen wij snel een perfecte loopanalyse uitvoeren. Ook voor trainers is dit handig, want zij kunnen nooit met het blote oog de bewegingen zien die de camera’s wel kunnen vastleggen. Dit is zeker aan te bevelen voor beginnende lopers, maar ook voor gevorderde lopers die hun prestaties willen verbeteren.

En niet onbelangrijk: Het is ook zeer betaalbaar voor de cliënt! Deze minimale investering is het dubbele waard; voor je gezondheid, preventie van blessures en je prestatieverbetering.’’

H.K. (49) uit Dordrecht: ,,Ik was net begonnen met hardlopen en vond dat ik heel netjes liep. Maar een sessie op de loopband hielp me uit de droom, want ik liep inefficiënt, landde op de verkeerde plek van mijn voet, zwaaide mijn benen niet hoog genoeg op en moest een sneller tempo aanhouden. Daar werk ik nu aan, evenals aan mijn buik- en bilspieren. Zonder de analyse was ik zeker gestopt met hardlopen. En de fysio kan mijn voortgang nu in de gaten houden.’’

 

Kosten van de test: € 48,50

Groepskorting mogelijk in overleg.

Meld je aan bij Praktijk aan de Dijk en vraag naar Ruud Kayk, Anne Zijderveld of Tom Latour.